Priznali sme si: #SomNarcis. Ako sme podporili zbierku Deň narcisov 2016

V piatok 15. apríla sa Slovensko opäť premenilo na lúku plnú žltých narcisov. Na uliciach ste mohli stretnúť stovky dobrovoľníkov a svojim príspevkom podporiť pacientov, ktorí bojujú s onkologickým ochorením. Odmenou vám bol žltý kvietok nádeje, ale hlavne dobrý pocit, že ste pomohli na správnom mieste. Vedeli ste, že tento rok to bolo už po 20-krát, čo sa konala celoslovenská zbierka Deň narcisov? My v ZlavaDna.sk podporujeme zbierku pravidelne už niekoľko rokov a inak tomu nebolo ani teraz. Pripravili sme pre vás hneď niekoľko zaujímavých spôsobov, ako ste mohli podporiť Ligu proti rakovine aj vy.

Nestíhali ste v piatok kvôli práci či povinnostiam prispieť alebo ste jednoducho nestretli dobrovoľníkov so žltými kvietkami? ZlavaDna.sk vám už tradične ponúkla možnosť podporiť Ligu proti rakovine kúpou virtuálneho narcisu. Doba je rýchla, všetko je dnes už online, tak prečo nie aj taký narcis? Síce nevonia ako živý kvietok, na tričko ste si ho tiež nepripnete, no pocit z príspevku na dobrú vec hreje rovnako. A na monitore sa vynímal naozaj krásne. :)



Tento rok sa celé Slovensko otvorene priznalo: #SomNarcis! Mohli ste si všimnúť, že aj mnohé celebrity podporujú zbierku nielen týmto hashtagom, ale majú na sebe aj špeciálne tričko. Sajfa, Adela, Junior, Celeste Buckingham, známy youtuber Gogo... Svoj šatník ste si o tento najnovší módny hit mohli rozšíriť aj vy. A my sme veľmi radi, že sa našlo toľko skvelých ľudí, ktorí sa neboja otvorene svetu vykričať, že #SomNarcis. :)



Ani my v ZlavaDna.sk sme neunikli pred narcisovou hliadkou. Poctivo nás prišli skontrolovať dievčatá z Gymnázia na Metodovej. So zelenou pokladničkou postupne obišli všetky kancelárie, my sme im ochotne prispeli a za odmenu urobili malú exkurziu po našich priestoroch. :)









20. ročník zbierky Deň narcisov je za nami. Dobrá vec sa podarila - ďakujeme všetkým, ktorí ste prispeli a podporili tak ľudí, ktorí to naozaj potrebujú. Podarilo sa nám spolu vyzbierať viac ako 1700€ a všetky tieto peniažky putujú priamo Lige proti rakovine. O rok tu máme zbierku s poradovým číslom 21. a veríme, že bude opäť minimálne rovnako úspešný ako ten v roku 2016.

Ak sa chcete o Lige proti rakovine, jej aktivitách a formách podpory dozvedieť viac, navštívte ich stránky - https://www.lpr.sk



Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Z našej kuchyne: