Nová ZľavaDňa je tu!

ZľavaDňa má nový, svieži dizajn! Po zhruba piatich rokoch sme pre našich zákazníkov opäť výraznejšie redizajnovali našu stránku. Nejde však len o nový grafický kabát. Pripravili sme aj niekoľko malých/veľkých zlepšení, vďaka ktorým bude výber nových zážitkov ešte jednoduchší a rýchlejší.

Na ZľavaDňa momentálne nájdete stovky zaujímavých pobytov, služieb, tovarov, ale aj dobrého jedla. A každý deň pribúdajú stále ďalšie nové zážitky. Chceli sme preto všetkým vám, našim zákazníkom, spríjemniť nakupovanie, výber zo širokej ponuky a dopriať radosť z nových zážitkov. 

Naša stránka je pomerne rozsiahla, preto bola príprava nového dizajnu náročná výzva. Nad zmenou sme začali uvažovať počas obdobia lockdownu a využili tak tento čas na nové nápady. S naším tímom šikovných ľudí sme všetko zvládli pripraviť a spustiť už za pol roka. Aj touto sviežou zmenou vás chceme potešiť a inšpirovať k novým zážitkom. Okrem rôznych technických zlepšení, ktoré možno nie sú až tak vidieť (ako napr. rýchlosť načítania stránky) sme prichystali aj nové veselé farby či inšpiratívne radenie ponúk pre rýchly výber. Je toho však ešte oveľa viac ...

Inšpirujte sa

Máte jasnú predstavu o svojej dovolenke alebo len tak brázdite internetom a hľadáte niečo zaujímavé? Nová ZľavaDňa ponúka elegantné riešenie pre oba prípady. 

Ponuky pre vás máme prehľadne zoradené do kategórií, aby ste vedeli rýchlo a na pár klikov nájsť tú správnu, prípadne preskúmať naše tematické kampane.

Môžete využiť aj filter, ktorý vám sám vyberie všetky ponuky podľa zvolených kritérií (lokalita, dátum dovolenky, online rezervácia, apod.)

Keďže je naša ponuka na ZľavaDňa naozaj široká, niekedy je dobré nechať sa inšpirovať a spoznať tak niečo nové. Za viac ako 10 rokov už vieme celkom dobre rozpoznať, čo by sa vám mohlo páčiť. Preto sme takéto zaujímavosti rovno umiestnili do prehľadného rámčeka. Inšpirácia tak na novej ZľavaDňa na vás bude dýchať z každého miesta. Všade po stránke nájdete tipy a odporúčania na zážitky, ktoré stoja za to.


Priamo v detaile každej ponuky nájdete aj naďalej rýchly prehľad toho, čo sa nám najviac páči. Dôvodov, prečo by práve táto ponuka mala byť pre vás dokonalá, vie byť naozaj dosť :)

Najradšej sa inšpirujete skúsenosťami ďalších zákazníkov? V tom prípade vás určite potešia užitočné hodnotenia, ktoré teraz sú ešte viac v popredí. Mimochodom, na ZľavaDňa práve nájdete viac ako 600 000 unikátnych hodnotení s priemerom 8,9/10. Nezabudnite preto pridať aj vy vlastné hodnotenia. Všetky postrehy a spätná väzba sa dostanú priamo do prevádzok po celom Slovensku. Vaša skúsenosť tak dokáže niečo naozaj zmeniť a vylepšiť.

Potrebujete poradiť?

Náš šikovný zákaznícky servis je tu samozrejme vždy, keď potrebujete s čímkoľvek poradiť. Pripravili sme pre vás aj ďalšieho rýchleho poradcu. Odpovede na často kladené otázky pomôžu nájsť rýchle riešenie s objednávkou, platbou, kupónom a ďalšími situáciami, ktoré sa môžu prihodiť.

  

Dúfame, že sa vám nová ZľavaDňa páči a prinesie vám veľa radosti pri hľadaní vytúženej dovolenky, novej reštaurácie alebo aj ideálneho darčeka pre blízkych. Nové zážitky už čakajú! :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Zdenko Hoschek

Zakladateľ a spolumajiteľ ZľavaDňa

Zdenko je zakladateľ a spolumajiteľ nášho portálu ZľavaDňa. Venuje sa rozvoju, inováciám a novým segmentom, v čom má viac ako 10-ročnú skúsenosť a robí to naozaj dobre.

Ďalšie články z kategórie Vaša ZľavaDňa: