Nečakajte na leto, je ešte ďaleko

Zima bola dlhá a do letnej dovolenky zostáva ešte mnoho dní... Áno, je to na nič. Cítime to rovnako a preto sme vyhlásili jar za novú dovolenkovú sezónu! Je to jednoduché. V zime sa chodí lyžovať, v lete aspoň na týždeň k moru alebo na hory. No a na jar sa vychutnávajú víkendy s rodinou. Wellnessuje sa, chodí do aquaparkov či na turistiku. Je to taká dovolenková príprava na leto :)


Voda, vod(k)a, vodička

Voda a slnko vládnu letu. No prísť biely sťaby maľovka Bieleho domu na tureckú pláž a tam sa vyvaliť ako vorvaň, tiež nie je najlepšie riešenie. Neodporúča ho 11 z 10 dermatológov na Slovensku. Aj preto, že nám záleží na vašom fyzickom a mentálnom zdraví, sme od minulého týždňa spustili kampaň na aquaparky a kúpaliská na Slovensku. Ide o najväčší výber zariadení s dostupnosťou vody a slnka pred letnou sezónou.


Slovensko s puncom luxusu

Kampaň na najluxusnejšie hotely nám síce už skončila no zopár TOP hotelov nám v ponuke ešte zostalo. Nám sa páčia najmä historické kaštiele, v ktorých nájdete romantiku ako v knihách Danielle Steelovej. Môžete napríklad vyskúšať kráľovský prepych v hoteli Chateau GrandCastle v Liptovskom Hrádku. Bývať budete v komnatách. Hradnú atmosféru okúsite aj v hoteli The Grand Vígľaš, v ktorom nájdete wellness centrum rozložené na 3 poschodiach. Už osvedčený romantický kaštieľ Chateau Béla ponúka 5-hviezdičkový luxus, romantickú atmosféru šľachtického vidieka a fantastické víno.


Špeciálne ponuky v Jasnej

Chopok v Nízkych Tatrách je ako Chorvátsko slovenských hôr – bol tu už takmer každý Slovák. Zažili ste však Chopok v lete? Nádherná príroda, perfektné služby a family friendly hotely predstavujú ideálne miesto pre jarný rodinný oddych. Medzi najlepšie hoteli v celých Tatrách patria Wellness Hotel Grand Jasná a Wellness Hotel Chopok. Nájdete tu najlepšie služby, skvelý wellness a aktivity pre deti. Ak hľadáte oddych pre celú rodinu, nič lepšie na jarnú dovolenkovú sezónu nenájdete. Kvalitu za rozumnú cenu poskytuje aj Hotel Srdiečko nachádzajúci sa priamo v stredisku Jasná.


Toľko kvalitných ponúk... Asi si na pár dní zoberieme voľno aj my :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: