Večera na lodi s prechádzkou pri Dunaji. Testovali sme Botel Pressburg Restuarant

Aj vy máte pocit, že reštaurácie v Bratislave máte už obehané? Vyskúšajte novo otvorenú reštauráciu Pressburg Restaurant, ktorá sa nachádza priamo na Dunaji. Okrem nového zážitku sa môžete tešiť aj na romantickú 3-chodovú večeru pre 2 osoby iba za 29,90 eur.

Na krásnom modrom Dunaji
Bratislava zažíva gastronomický boom. V poslednej dobe tu pribudla nejedna nová reštaurácie a tento trend neobchádza ani Dunaj. Pred nedávnom sme vám napríklad priniesli blog o reštaurácii Surf´n´Turf, tento krát sme sa pozreli bližšie na novootvorenú reštauráciu Pressburg Restaurant. S potešením môžeme konštatovať, že nás koncept reštaurácie na lodi nesklamal a stále sa ho nevieme nabažiť.



Parkovať hneď pri reštaurácii nie je z objektívnych dôvodov možné :) Auto sme teda zaparkovali na voľnom parkovisku pri bytovkách oproti River Parku. Parkovať tiež môžete na platenom podzemnom parkovisku priamo v River Parku. Pred alebo po večeri odporúčame prejsť sa po nábreží. Ak vám vyjde počasie, stojí to za to. Po príchode na loď nás uvítal milý personál a pokračovali sme o poschodie vyššie do reštaurácie, kde sme mali vopred dohodnutú rezerváciu. Zahraničný čašník nás privítal, uviedol ku stolu pri okne s krásnym výhľadom na nočné staré mesto a Petržalku.

Večera na úrovni
V prvom rade musíme pochváliť čašníka. Počas celej večeri sa správal profesionálne a milo. Aj vďaka nemu sme sa tu cítili príjemne. Po naliatí sektu a usadení nám bol prinesený prvý chod. Kačací rilet bol veľmi chutne pripravený a navnadil nás na hlavné jedlo.  Nasledoval hlavný chod – bravčová panenka na ružovom korení, restované šalotky a pyré zo sladkých zemiakov. Jedlo bolo nie len chuťovo výborné, ale aj dostatočne veľké na to, aby nás zasýtilo. Treba pripomenúť, že si ako hlavné jedlo môžete vybrať aj grilovaný filet zo zubáča na zelerovej pene.



Posledným chodom bol dezert, ktorého názvu sme vôbec nerozumeli :) No uznajte, dvojitý choco mousse so sables, čerstvými jahodami a hroznom. Napriek tomu nám však dezert veľmi chutil a krásne uzavrel príjemnú večeru. Po zjedení sme ešte chvíľku pobudli v útulných priestoroch reštaurácie a vychutnávali si výhľad a atmosféru. Dojem z jedla umocnil aj vkusný interiér s nádychom honosnosti.



Naše hodnotenie
Vynikajúce jedlo, krásne prostredie, profesionálny personál a skvelá atmosféra tichého intímneho miesta. Tak by sa dal v skratke zhodnotiť náš zážitok. Ak ste ešte nenavštívili reštauráciu na lodi, musíte to skúsiť. Loď sa síce nehojdá v rytme vĺn, avšak ponúka krásny výhľad a pocit, že ste aspoň na chvíľu spätý s naším veľtokom. Botel Pressburg Restaurant vás rozhodne nesklame. Trojchodovú večeru na Dunaji odporúčame ako príjemný valentínsky program vo dvojici.


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Lukáš Krajčík

Sales representative

Lukáš je obchodníkom pre Bratislavu a okolie, rád komunikuje s klientmi a zaujímavá sa o najnovšie trendy v biznise. Vo voľnom čase rád športuje, číta a cestuje.

Ďalšie články z kategórie Testujeme: