S jediným kupónom do viac ako 300 hotelov v Európe? Áno, je to možné!

Tentokrát sme sa pre vás rozhodli otestovať niečo z cestovateľského súdka. Nejedná sa však o konkrétny hotel, ale o viac ako 300 hotelov naprieč celou Európou. Zostali ste ohromený, ako je vôbec možné mať taký výber? Ide totiž o inovatívny spôsob, ktorý k nám na ZľavaDňa prináša úspešná rakúska spoločnosť Invent.

A teď babo raď! Kam budú viesť naše kroky?

Raňajky v charizmatickej Prahe, obed v nespútanom Berlíne či romantická večera na zámku v Poľsku? Alebo lyžovačka v rakúskych Alpách, no ani Taliansko a jeho história neznie zle... Nakoniec sme sa rozhodli objavovať naše krásne Slovensko a vybrali sme si preto hotel v Tatrách: Boutique hotel Hviezdoslav****

Spokojnosť zákazníkov s pobytom je pre spoločnosť Invent na prvom mieste, aj preto celý proces rezervácie vybavia za vás. Stačí len poslať kontaktné údaje, číslo a heslo kupónu zo ZľavaDňa, váš mail a telefónne číslo, názov hotela a termín, kedy chcete cestovať. Starosti nad nemčinou alebo angličtinou hoďte za hlavu. Ak máte akékoľvek otázky p. Lukáčová, ktorá má na starosti český a slovenský trh je rodená Slovenka.

Do 2 pracovných dní dostanete na mail potvrdenie o rezervácii (nezľahnite sa, bude v anglickom jazyku). Toto potvrdenie je potrebné zobrať so sebou na pobyt. Máte tam kód rezervácie, voucher v hodnote 80 € a 15 € voucher pri opätovnej návšteve hotela. Rezervácia rovnako obsahuje aj všetky dôležité informácie o hoteli ako je adresa, čas check in a check out, kontakt na recepciu, apod.  Čiže nemusíte už nič ďalej hľadať.

Skvelé, mám ešte voucher v hodnote 80 € na služby hotela

V cene celého pobytu sú zahrnuté nielen 2 noci pre 2 osoby v 4* hoteli, raňajky formou bufetových stolov a neobmedzený vstup do wellness (nie každý hotel ponúka wellness centrum, je to uvedené pri každom hoteli individuálne), ale dokonca aj 80 € kupón na ďalšie služby hotela! To sa teda len tak nevidí.

Hasta la vista Bratislava. Najbližšia zastávka Kežmarok!

Piatok ráno, kufre zbalené. A tak sme sa vydali na cestu za oddychom a relaxom do Tatier. Cesta bola dlhá, no stála za to.  Keďže naše potvrdenie o rezervácii obsahovalo všetky potrebné informácie ako presnú adresu, pohodlne sme dorazili niečo po 15 hodine. Išli sme sa rovno ubytovať.

Na recepcii sme dostali kľúče od izby a skriniek vo wellness. Nechýbala ani prezentácia hotela a zoznam vecí, na ktoré je možné využiť náš 80 € voucher. Hotel bol útulný a čistý s puncom luxusu. Atmosféra však bola aj tak veľmi rodinná a priateľská. V izbe nás čakala obrovská posteľ, vlastné wellness batôžky, čaj, káva, plný minibar a dokonalá kúpeľňa.

Nečakali sme ani minútu, naše prvé kroky smerovali do wellness, ktoré bolo vybavené saunami, vírivkou a oddychovou miestnosťou. Po úvodnom relaxe sme sa rozhodli využiť jednu z možností nášho voucheru - išlo sa na večeru.

V reštaurácií nič neplatíte. Svojim podpisom na blok súhlasíte, že Vám účet pripíšu na izbu. resp. vám ho odpíšu z 80 € kreditu. Po skvelej 3-chodovej večeri sme sa rozhodli zahrať si bowling. ktorého cena sa nám rovnako stiahla z kreditu na voucheri.

Sobotu sme sa rozhodli naštartovať poriadne - mali sme pred sebou výlet do Vysokých Tatier. Ponuka stolov na raňajky bola priam nekonečná, dokonca ste si mohli objednať zo špeciálneho menu. Po raňajkách sme na recepcii dostali všetky potrebné informácie, ako sa dostaneme do Tatier, ktoré miesta nám odporúčajú vidieť a tiež mapu.

Po celodennom výlete nás čakal rovnaký program ako v piatok: wellness, večera, bowling. Spokojne unavené sme načerpali sily na cestu domov.

V nedeľu sme pri check oute zistili, že náš 80€ voucher postačil na všetky služby, ktoré sme na pobyte využili. Poďakovali sme za krásny víkend plný relaxu, starostlivosti. Načerpané energiou do nového týždňa sme sa vydali domov.

Už vieme potvrdiť aj my, že všetky hotely sú vyberané starostlivo, aby spĺňali všetky požiadavky náročných klientov. Preto môžeme rozhodne odporúčať spoločnosť Invent a ich pobytové balíčky, ktoré nájdete na ZľavaDňa. Sami sme sa presvedčili, aké je skvelé, keď celú dovolenku vložíte do rúk odborníov s viac ako 20 ročnými skúsenosťami.

Ďakujeme.

 

Pobyty z ponuky spoločnosti Invent nájdete TU

 

Spoločnosť Invent:

Naši spokojní zákazníci nás hodnotia známkou 1,62. Zverte svoj pobyt aj vy do rúk profesionálov:

Sme spoločnosť Invent pôsobiaca na trhu od roku 1994 a patríme medzi špičku vo svojom obore predaja pobytov. Našim hlavným krédom je, aby sa každý zákazník cítil skvele, a preto dbáme na starostlivý výber hotelov. Každoročne sa pýtame viac ako 30 tisíc našich hostí na ich spokojnosť a až 94,9% by pobyt jednoznačne odporučilo ďale. Kvalita teda hovorí sama o sebe. Našim mottom je: „nadchnúť-odmenit-spájať“. Vyberte aj vy svoj pobyt s nami a my sa o to postaráme.

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Ďalšie články z kategórie Cestovanie: