Prepadol vás hlad? Vieme, čo treba urobiť!

V našom veľkom gastro prieskume sme zistili, že 4 z 5 ľudí si plánuje návštevu reštaurácie 1-3 dni vopred. Čo ale robiť, ak ste dostali chuť na niečo dobré práve teraz? Máte niekoľko možností:

1. Uvariť si niečo dobré



2. Objednať si pizzu



3. Využiť kupón zo ZlavaDna.sk, ktorý uplatníte ešte dnes



Reštaurácie častokrát vyžadujú, aby ste si miesto zarezervovali minimálne deň v predstihu. To je úplne v poriadku – pri romantickej večeri či posedení s veľkou partiou priateľov máte istotu, že kuchyňa sa na vašu objednávku poctivo pripraví a budete mať istý aj stôl.

U nás však myslíme tiež na prípady, kedy vás „mlsná“ prepadne nečakane. Gastro ponuka ZlavaDna.sk má v rukáve zľavy, ktoré môžete využiť prakticky ihneď po zaplatení. Dnes sme sme pre vás vybrali niekoľko rýchlych gastro tipov z Bratislavy:

Tatarák s hriankami a pivami v Starom Meste

Wolker restaurant
Ak vás hlad so smädom spoločne prepadnú v uličkách Starého Mesta, s touto zľavou sa im zaručene ubránite. :)  Wolker restaurant sa nachádza v úplnom centre, hneď pri Michalskej bráne. Tatarák často ľudí rozdeľuje na jedákov, ktorí ho milujú a tých ostatných. Ak patríte do prvej spomínanej skupiny, tento 300g tataráčik s hriankami jednoducho musíte ochutnať.

Som hladný



Cisárska porcia čínskych špecialít pre dvoch

Garden Restaurant

V našej ponuke nesmie chýbať aj trocha tej gastro exotiky. Ako chutí v Garden Restaurant ste si u nás už mohli prečítať v článku Za „čínou“ netreba cestovať do Ázie. Ak máte radi ázijskú kuchyňu, poriadna porcia orientálnych špecialít je pre vás ako stvorená. Menu pre dve osoby pripravujú skúsení čínski kuchári a heslo „Chutné jedlo, veľké porcie“ spĺňa táto ponuka do bodky.

Som hladný


Tanier plný rezňov

Slovenské Špeciality
Prvú gastro pomoc ponúkame aj v prípade, ak treba zasýtiť hladnú partiu kamarátov, alebo pohostiť nečakanú návštevu. Potešia sa najmä všetci mäsožravci. Tento kilový tanier plný rezňov vyzerá nádherne a ešte ako chutí. Štyri až päť osôb (prípadne jeden hrdina) bude odchádzať spokojných, šťastných, ale hlavne dobre najedených.

Som hladný

Neodolateľná pizza

Posedenie Na rohu
Chrumkavá, voňavá pizza – kto by nemiloval okrúhly kúsok Talianska na tanieri? Každý má svoju obľúbenú kombináciu prísad. Ak ste na ňu dostali práve chuť, nie je nič jednoduchšie ako vyraziť do reštaurácie a pivárne Posedenie Na rohu. Príjemné prostredie a pizza podľa vlastného výberu – to nikdy nie je zlý nápad. Bon appetit, priatelia.

Som hladný




Ak sme vám týmto článkom narobili chute, nie je nič ľahšie ako nahliadnuť SEM a vybrať si na čo máte práve chuť. Veď kupóny, ktoré tam nájdete, môžete využiť ešte dnes! :)

Chýba vám v ponuke zliav, ktoré sú využiteľné dnes, nejaká obľúbená pochúťka? Napíšte nám svoje gastro tipy do komentárov. 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: