Ako stráviť Valentína bez ohľadu na to, či ho uznávate?

Rozmýšľali ste už nad tým, čo s Valentínom? Áno áno, prejavy lásky si treba dávať každý deň, nie iba jeden deň v roku. Prečo to teda nespraviť aj v tento konkrétny deň? V diskusii o Valentíne sme niekde v strede – ani nám nevadí, ani z neho nie sme na mäkko. No keď tu už raz je, prečo si nespríjemniť jednu februárovú nedeľu alebo rovno celý víkend? Okrem valentínskej kampane vám prinášame pár tipov, ako vybaviť Valentína v pohode a za rozumnú cenu.

Máte radi Valentín? Takto ho môžete tráviť


Večerou nepokazíte nič

Klasika, romantická večera vo dvojici pri svetle sviečok a pohári vínka. To neurazí nikoho. A keď je jedlo ešte výborné, platí to dvojnásobne. Chutnú večeru v peknom prostredí a s milovaným človekom si predsa vychutná každý. Takou je napríklad 5-chodová valentínska večera v Restaurant Parlament, ktorú sme si dokonca sami vyskúšali a môžete si o nej prečítať v samostatnom blogu. Z rubriky „Testujeme“ vyberáme aj ďalšiu netradičnú večeru, tentokrát priamo na Dunaji. V Boteli Pressburg nájdete útulnú reštauráciu, ktorá ponúka romantické 3-chodové menu pre 2 osoby ideálne na valentínsku večeru. Našu recenziu si môžete tiež prečítať na blogu.



Ďalšou skvelou akciou na ZlavaDna.sk je trojchodové menu v top bratislavských reštauráciách podľa vášho výberu. Navštíviť môžete reštaurácie Aucafé, Parcafe, Portofino alebo Leberfinger, ktoré patria k slovenskej gastronomickej špičke. Úplnou topkou je reštaurácia Pavúk v Modre, ktorú proste musíte vyskúšať. Posledný tip na večeru je sviatočné menu v reštaurácii hotela Apollo, ktorá patrí medzi najlepšie hodnotené na ZlavaDna.sk.

Predĺžte si romantiku na celý víkend
Tento rok pripadol Valentín na nedeľu, a tak sa núka možnosť stráviť s milovanou polovičkou rovno celý víkend mimo stresov, spoločnosti a rušivých vplyvov. Aby toho nebolo málo, spustili sme rovno celú kampaň zameranú na historické hotely. Vyberať tak môžete z kaštieľov, zámkov alebo kúrií s jedinečnou atmosférou.



Z tejto ponuky by sme vyzdvihli napríklad nádherný kaštieľ Chateau Appony alebo päťhviezdičkový kaštieľ Chateau Béla, ktorý bol zvolený aj za najromantickejší hotel Európy. Tento prekrásny hotel sme dokonca navštívili a môžete si o tom prečítať aj v blogu.

Antivalentín? Žiadny problém


Ignorovať sviatok všetkých zaľúbených je čoraz populárnejším trendom. A my ako správni hedonisti máme riešenie aj na tento problém :) Ideálnym spôsobom, ako bojovať proti Valentínu je adrenalín, prípadne aktívne trávenie valentínskeho víkendu.

Choďte lyžovať
Hoci to tak vonku tento rok nevyzerá, máme tu zimu a tak sa ako prvá núka lyžovačka (pokojne aj vo dvojici). V našej ponuke nájdete hneď niekoľko lyžiarskych centier, ktoré na ZlavaDna.sk ponúkajú zvýhodnené ceny skipasov. V kampani zameranej na lyžovačky nájdete tiež pobyty pri strediskách aj so skipasmi, ale aj lyžiarske pobyty v zahraničí. Alpy sa v tomto počasí môžu hodiť.



Adrenalín namiesto romantiky
Ak by ste chceli niečo akčnejšie, treba navštíviť našu sekciu venovanú adrenalínu. Tu nájdete adrenalín od výmyslu sveta. Od kurzu prežitia, cez vstup do opálových baní, až po výstup na Gerlach. Zaujať by vás mohol aj vstup do aquaparku AquaCity v Poprade. Stačí si len vybrať :)

Veľa lásky počas celého roka :)


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Peter Blažečka

PR a Marketing Manager

Peter má na starosti komunikáciu s médiami a partnermi, ako aj fungovanie tohto blogu :) Rád píše, ešte radšej číta a zaujíma sa o najnovšie trendy v marketingu. Obľubuje futbal, cestovanie, jedlo a má slabosť na fyziku.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: