8 darčekov pre turistov aj milovníkov relaxu

Máte v rodine alebo medzi kamošmi milovníka cestovania? Alebo len chcete niekomu darovať zaslúžený oddych? Vybrali sme pre vás tipy na darčeky, s ktorými mu určite urobíte radosť. Veď taká dovolenka pod stromčekom musí potešiť naozaj každého! :) Nájdete tu ale aj pár tipov, ktoré si radi so sebou pribalia na cesty.

 

Zájazd do Legolandu

Predstavte si tú úprimnú radosť v detských očiach, keď im splníte ich veľký sen! Navyše zažijete svet v malom: Benátky, slávne pamiatky Európy, džungľa aj podmorský svet s ozajstným žralokom. K tomu adrenalín na horskej dráhe či výroba kociek priamo pred vami. Nemecký Legoland je zážitok pre všetky vekové kategórie.

Šup pod stromček

 

 

Wellness pobyt na Prednej hore

Najdôležitejšie pre každého správneho cestovateľa je dopriať si aj dávku poriadneho uvoľnenia. To nastane, keď sa v miestnosti stlmí svetlo a on sa ponoríte do horúceho kúpeľa s omamnou chmeľovou vôňou. Po takomto oddychu sa môže vybrať po turistických či cyklistických chodníkoch Národného parku Muránska planina.

Šup pod stromček

 

 

Najvyššie položený horský hotel Sliezsky dom****

Každému cestovateľskému nadšencovi srdce zaplesá, keď sa ocitne v objatí majestátnych štítov a hviezdy sú tak blízko, až sa sa ich takmer dotkne. Tento pocit mu môžete dopriať vo výške 1 670 m n. m., na mieste, kde sa nachádza hotel Sliezsky dom****. K tomu wellnessko s výhľadom priamo na pleso.

Šup pod stromček

 

 

Luxusný wellnes s výhľadom v Penzióne Viktória 

Keď chcete niekomu dopriať zaslúžený oddych, tak rozhodne na dovolenke v najkrajšej časti Tatier. Wellness zóna v výhľadom priamo na štíty Belianskych Tatier sa opúšťa len veľmi ťažko. Svoje si tu určite nájde aj neposednejší cestovateľ. V okolí ho čaká hneď niekoľko možností na trávenie voľného času.

Šup pod stromček

 

 

A ešte pár tipov, ktoré sa hodia do batohu každému cestovateľovi....

 

Magazín pre nadšencov cestovania

Každý cestovateľ potrebuje z času na čas dobrú inšpiráciu. Venujte mu preto predplatné Magazínu Lonely Planet. Časopis ponúka originálne nápady, praktické tipy a rady, najdôležitejšie správy a úchvatné fotografie.

Šup pod stromček

 

 

Turistický sprievodca alebo cestopis s človečinou

Knižka sa hodí do každého batohu, však? :) Latsov cestopis New York, Washington, Niagara Falls je plný krásnych fotografii a zaujímavých informácii. Tomuto sa určite poteší každý cestovateľ.

Šup pod stromček

 

 

Super teplé ponožky

Ponožkám sa poteší každý turista! Dámske a pánske ponožky Alpaka sú super teplé, mäkké a s vysokým obsahom ovčej a alpaka vlny. Dokonale zahrejú premrznuté nohy a ochránia turistu aj vo veľkej zime.

Šup pod stromček

 

 

Športová mikina #našeslovenské

Mikina pri chladnejšom počasí určite dobre padne. S krásnymi slovenskými motívmi na hrudi bude aj pri potulkách zahraničím hneď všetkým jasné, že obdarovaný pochádza spod Tatier :)

Šup pod stromček

 

 

Video tipy na darčeky

Sledujte najnovší vlog a pozrite si Barborkine tipy na super výlety.

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: