Máte strach zo zubárov? Vďaka dentálnej hygiene už viac nemusíte!

Bojíte sa zubárov ako čert kríža? Odkladáte každú návštevu, čo najviac je to možné, lebo sa bojíte, čo vás tam opäť čaká? Koľko kazov vám nájde tentokrát? Mnohí z nás hľadajú odbornú pomoc pre svoje zuby, až keď je zle. Pre zdravý chrup môžeme však urobiť viac, než len raz za rok navštíviť svojho zubára.

Nemôžeme zabúdať ani na pravidelné odstraňovaním zubného kameňa a správne čistenie. Dentálna hygiena je najlacnejšou a najlepšou formou prevencie proti zubným ochoreniam. Správnou a pravidelnou starostlivosťou o vaše zuby dokážete predísť vzniku zubného kazu či zápalových ochorení ďasien.

 

Dentálna hygiena vo White smile

Krásny a zdravý úsmev vám zabezpečí len jedna vec na svete – pravidelná starostlivosť o zuby. Stavte na odborné služby vo White Smile, kde sa o vás postará profesionálny dentálny hygienik. Klinika sa nachádza v centre mesta pri Račianskom mýte, takže to máte na skok zo všetkých strán Bratislavy.

Chcem vyskúšať

 

 

Dentálna hygiena u András Puskaryov

Nebojte sa usmievať na svet a ľudí. Uvidíte, že všetko bude zrazu krajšie. Za svoj úsmev sa už hanbiť naozaj nemusíte. Dentálna hygiena dodá vášmu úsmevu žiarivú krásu, ktorú budete chcieť ukazovať všade kde budete. Navyše si môžete vybrať jednu z dvoch prevádzok, ktorú máte bližšie.

Chcem vyskúšať

 

 

Dentálna hygiena v Black & White Dental Clinic

Vďaka odstraňovaniu zubného kameňa a povlaku zabezpečujete svojim zubom prevenciu pred zubným kazom, parodontózou či zafarbovaním zubov. Pri hygiene sa zistia aj najmenšie poškodenia skloviny, odstraňuje sa zubný povlak a zubný kameň, leští sa povrch skloviny. Po zákrokoch dostanete inštruktáž o správnom používaní dentálnych pomôcok.

Chcem vyskúšať

 

Náš tip: Pozrite si vlog, v ktorom som vyskúšala dentálku u Dr. Martin Dental Clinic aj ja. Otestované na vlastnom úsmeve ;) Sleduj video

Po takýchto pravidelných návštevách v stomatologickom zariadení sa teda už zubárov viac báť nemusíte :)

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Barbora Hargašová

Online marketing špecialistka

Barborka má pod palcom všetky sociálne siete, hlavne jej obľúbený Instagram :) Okrem toho pre vás rada píše blogy, chystá tematické kampane a hviezdi vo vlogoch. Zo všetkého najradšej však pečie, čo robí radosť nielen jej, ale aj všetkým kolegom v ZľavaDňa.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: