Tipy na najlepší Deň detí: Zábava v ZOO, aquaparku či na hrade

1. jún patrí už tradične všetkým deťom. Tento rok síce vychádza na stredu, svojim drobcom však môžete aj tak pripraviť skvelý deň plný dobrej zábavy, prípade si bohatý program odložiť na víkend. V dnešnom blogu vám preto prinášame tipy na zaujímavé ponuky, s ktorými vykúzlite nezabudnuteľný deň všetkým deťom!

Rodinne pobyty na ZlavaDna

Zábavný park Rabkoland

Vstupne do zabavneho parku Rabkoland v Polsku

Navštívte najväčší zábavný park Malopoľska! V obľúbenom Rabkolande sa fantázia mení na realitu :) Park sa nachádza len 30 km od hraničného priechodu Chyžné. Pre deti sú tu zabavia na množstve atrakcii, nájdu tu kolotoče, novú horskú džungľu aj najmenšiu horskú dráhu v Poľsku - spolu až 6 tematických zón. Rabkolad si najviac užijú deti vo veku 2 - 12 rokov (deti do 90 cm majú vstup zdarma). V blízkosti parku sú k dispozícií až 3 parkoviská, ktoré sú pre návštevníkov zadarmo.

Tip na ubytovanie v okolí: Hotel Bachledówka & SPA*** teraz za extra jarné ceny!

Vstupné do parku Rabkoland

 

Zábava vo vodnom svete v Aquaparku Trnava

Vstupne do aquaparku Trnava

Čo tak zobrať decká do aquaparku? To je predsa vždy dobrý nápad! Zbaľte plavky, uteráky a poďte sa spolu vyblázniť do Aquaparku Trnava. Rodičia si užijú až 15 rôznych procedúr vo wellness či exteriérový a interiérový vodný svet. Pre deti je tu samozrejme k dispozícii množstvo atrakcií aj bazénov.

Vstupné do Aquaparku Trnava

 

Okruh na Prešporáčiku

Jazda na Presporaciku Bratislava

Skvelý tip pre všetkých milovníkov vláčikov :) Červený Prešporáčik už neodmysliteľne patrí k uliciam Bratislavy. Zoberte svoje deti na nezabudnuteľnú jazdu najkrajšími miestami hlavného mesta. Priamo na Bratislavskom hrade je 20-minútová prestávka, kde si stihnete pozrieť všetky jeho krásne zákutia a nádherné výhľady.

Jazda na Prešporáčiku

 

Zoologická záhrada Spišská Nová Ves

ZOO Spisska Nova Ves Vstupne

ZOO v Spišskej Novej Vsi je najmenšia ZOO na Slovensku, ponúka však naozaj veľa skvelých záźitkov! Môžete tu vidieť viac ako 530 zvierat, aj také šelmy ako tiger ussurijský, rys ostrovid či puma americká. Deti si tu môžu tiež zajazdiť na koníkovi alebo sa zahrať na rôznych ihriskách, vyskúšať lanový park Monkeyland či navštíviť celoročný pavilón Aquaterra s akvarijnými a teráriovými živočíchmi.

Vstupné do ZOO Spišká Nová Ves

 

Vstup na hrad Beckov

Vstupne na hrad Beckov

Beckovský hrad je opradený množstvom legiend. Deti tu zažijú deň plný histórie a dobrej zábavy. Dôraz je kladený na interaktivitu, môžu si tu teda sami vyskúšať množstvo atrakcií. Cez víkendy tu na vás čaká bohatý program, konajú sa tu totiž rôzne poduajtia a zábavné vystúpenia!

Vstupné na hrad Beckov

 

Navštívte Ľubovniansky hrad

Vstupne na hrad Stara Lubovna

Hrad v Starej Ľubovni v minulosti hostil poľských a uhorských panovníkov, ukrýval poľské korunovačné klenoty a je aj známym väznením dobrodruha Mórica Beňovského. Z hradnej veže je krásny výhľad na Tatry, Pieniny, Spišskú Maguru aj Levočské vrchy. Nájdete tu tiež unikátne spojenie hradu a skanzenu - priamo pod hradom máte možnosť spoznať tradičnú kultúru, zvyky, tradície, remeslá a ľudovú architektúru horného Spiša a Šariša.

Vstupné na Ľubovniansky hrad

 

NOVINKA: Sladké dobroty v Pause Coffee & Sweets

Pause Coffee Sweet Bratislava

Všetky deti (a tiež mnohí dospeláci) jednoducho milujú sladké. Zoberte ich do Pause Coffee & Sweets v bratislavskom Starom meste na Kapucínskej. Ochutnať môžu horúcu čokoládu, freakshake či zmrzlinový sendvič - ideálne dobroty na slnečné júnové dni, čo poviete? :)

Dobroty v Pause Coffee & Sweets

 

Pravé francúzske makrónky

Makronky Curkaren Cobak

Sú farebné, veselé, sladké a jednoducho vynikajúce. Nikdy nezostanete len pri jednej! Pre všetkých maškrtníkov dávame do pozornosti fantastické francúzske makrónky z cukrárne Cobak.  Vyrobené sú na základe originálnej francúzskej receptúry len z tých najkvalitnejších surovín. Vždy čerstvo upečené, vždy lahodné a fantastické!

Francúzske makrónky

 

Náš tip: Rodinná dovolenka

Pripravte pre svoje deti rovno celý víkend plný zážitkov na fantastickom pobyte! Toto sú naše overené tipy na ubytovanie, kde si deti užijú najkrajšie chvíle. Mimochodom, sú to už rovno aj skvelé tipy na letnú dovolenku :)

Letná dovolenka za super cenu v Penzióne Viktória v Galante

Penzion Viktoria Galanta

Bez bazénu to predsa ani nie je dovolenka, no nie? :) K pobytu v Penzióne Viktória získate aj 30 % zľavu do termálov Galandia, ktoré sú vzdialené len 3 km (preprava vláčikom, zastávka je priamo pri penzióne). Penzión Viktória však má aj vlastný vnútorný aj vonkajší bazén a wellness. O špičkovú vodnú zábavu tak bude určite postarané. Okrem toho je k dispozícii aj detské ihrisko a množsvo aktivít (stolný tenis a futbal, šípky, bedminton, futbal a v blízkosti farma, ranč, vinohrady aj cyklotrasy). Dieťa do 6 rokov zoberiete so sebou na pobyt zdarma.

Pobyt v Penzióne Viktória

 

Kompleks Beskid kúsok od Rabkolandu

Kompleks Beskid Polsko

Pamätáte si ešte náš prvý tip na super zážitok, fantastický Rabkoland? Tak 3-hviezdičkový Kompleks Beskid sa nachádza len 20 minút autom od tohoto zábavného parku! Okrem toho si užijete wellness centrum s neobmedzeným vstupom a aj množstvo turistických chodníčkov a cyklotrás v okolí.

Pobyt v Kompleks Beskid

 

ŠPECIÁLNA jarná ponuka: ALEXANDRA WELLNESS HOTEL***+

Pobyt v Alexandra wellness hoteli na Liptove

Jedna z najkrajších dolín v Nízkych Tatrách vás pozýva stráviť tu pohodový pobyt. Jánska dolina na Liptove je plná krásnych trás a výhľadov. Alexandra Wellness Hotel bude miesto, kam sa budete vždy s radosťou vracať po celodennej túre a nájdete tu svoj vysnívaný oddych. Vybavenie hotela však ponúka rovnako zábavné aktivity pre deti, k dispozícii je športová hala, multifunkčné ihrisko aj zľavy na bowling.

Pobyt v Alexandra Wellness Hoteli

 

Zážitkový pobyt pre celú rodinu v Hoteli Crystal

Rodinny pobyt v hoteli Crystal Kosice

Košice sú krásne mesto s bohatými možnosťami na trávenie voľného času. Hotel Crystal***, ktorý leží v centre mesta, poskytuje komfortné rodinné ubytovanie. Bude preto ideálnym štartovacím bodom na vaše výlety. V rámci pobytu získate aj vstup do ZOO a Dinoparku.  Kto miluje zvieratká a dinosaurov, ten bude jednoducho nadšený! :)

Pobyt v Hoteli Crystal

 

Hotel Skalka s 20 % zľavou do kúpeľov Spa Aphrodite

Pobyt v Hoteli Skalka Rajecke Teplice

Hotel Skalka*** nájdete v nádhernom parku v Rajeckých Tepliciach. Do centra to máte pešo len 10 minút. Deti si zamilujú multifunkčné ihrisko, tie väčšie si môžu vyskúšať adventure golf, discgolf alebo si požičajte kolobežky. Pre vášnivých turistov i cyklistov je v okolí k dispozícii možstvo trás na spoznávanie okolitej prírody. (Súľovské vrchy, Lúčanská Fatra, Strážovské vrchy). A aby bola dovolenka kompletná, nezabudnite navštíviť aj kúpele Spa Aphrodite, do ktorých získate 20 % zľavu.

Pobyt v Hoteli Skalka

 

Hotel Greenfield v obľúbených kúpeľoch Bükfürdő

Greenfield Hotel Golf & Spa Madarsko

Naše cestovateľské tipy zakončíme u našich južných susedov. Kúpele Bükfürdő sú druhé najrozsiahlejšie kúpele v Maďarsku. Disponujú veľkým areálom plným krytých i nekrytých bazénov s blahodarnou vodou. Doprajte si pobyt v Greenfield Hoteli Golf & Spa****. Pre milovníkov vodnej zábavy, športu aj leňošenia je tento pobyt ako stvorený. Dieťa do 6 rokov má navyše pobyt zdarma.

Pobyt v Greenfield Hotel Golf & Spa

 

Rodinne pobyty na ZlavaDna


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: