Oslávte Deň bez diét: 7 tipov na chutné pokušenie

Viete o tom, že 6. máj je Medzinárodný deň bez diét? Práve dnes si môžeme aspoň na chvíľku oddýchnuť od vyčerpávajúcich diét a dopriať si niečo dobré, sladké, chutné... Samozrejme všetko s mierou, dnes sú však "zakázané" dobroty povolené! :)
 
Deň bez diét si pripomíname od roku 1992, kedy ho vo Veľkej Británií prvýkrát iniciovala Mary Evans. Jej snahou bolo, aby ľudia konečne prestali vyzdvihovať "ideálne miery", za ktorými sa často nezmyselne ženú cez bolestivé diéty. My vám v tento deň prinášame pár chutných inšpirácií, ako môžete trošičku zhrešiť a urobiť si radosť niečim chutným :)
 

Mäso 3x inak

 

Šťavnatý tomahawk steak

Vysoká roštenka s mramorovaným vnútrom, ktoré dodáva tomuto steaku skvelú šťavnatosť. 1,2 kg fantastického mäsa je skutočnou výzvou. Ak by ste ho náhodou nezvládali, určite máte kopec kamošov, ktorí vám s radosťou prídu na pomoc :)

tomahawk steak z La Boo Restaurant bratislava

Steak z La Boo Restaurant

 

 

Tradičné kačacie hody

Domáca kačica, lokše, knedle, kapusta, pyré - to sú právé hody, na ktoré neváhajte pozvať kamarátov, kolegov či príbuzných. Obľúbenú reštauráciu Kozia brána nájdete v bratislavskom podhradí.

husacie a kacacie hody kozia brana bratislava

Hody z reštaurácie Kozia brána

 

 

Burger je klasika

Dobrý burger v našich chutných tipoch jednoducho nesmie chýbať! Chrumkavá domáca žemľa so sezamom, k tomu voňavé prepečené hovädzie mäsko a lahodná majonéza, slaninka, cibuľka, uhorka alebo avokádo. Tohoto šampióna chutí vám naservírujú v reštaurácii Rotoska - na výber máte až zo 4 druhovy burgrov. Mňaaaaam :)

Rotoska burger bratislava

Burger z reštaurácie Rotoska

 

 

Ďalšie dobroty pre radosť

 

Pravé francúzske makrónky

Makrónky dokážu vykúzliť radosť ako nič na svete! Sú sladké, farbné a nikdy ich nie je dosť! :)

Makronky od Cobak

Makrónky od Cobak

 
 
 

Sladké palacinky

Palacinky milujeme asi všetci, no nie? Každý má svoju najobľúbenejšiu náplň - aká je tá vaša? Napíšte nám o tom do komantára. V našej ponuke nájdete napríklad džemové, tvarohové, špaldové, Nutellové alebo Kinder.

Sladke palacinky Partypochutky

 
 
 
 
 

Sladké a slané fitness palacinky

Palacinky môžu byť zdravé a zároveń chutné. Nemyslite si, že v tomto blogu si nezaslúžia byť aj vo svojej fitness verzií. Veď také kombinácie ako mascarpone s ovocím alebo losos a špenát sú jednoducho famózne!

Fitness palacinky Partypochutky

 
 
 
 

Chlebíčky, jednohubky a koláčiky

Na párty nie je nikdy dosť chlebíčkov! Ak raz začnete, už sa nedá prestať... Každý z nás to zažil :) Prečo si neobjednať teda rovno celú misu? A párty môže začať, hoci ste doma sami - dnes je totiž deň bez diét a nikto vás nebude súdiť! :)
 
Chlebicky Partypochutky
 
 
 
 
 

Dones.to poukážka v hodnote 15 €

S poukážkou  Dones.to vám prinesú dobroty podľa výberu až pred dvere. Stačí si vybrať obľúbenú reštauráciu z vášho mesta a čakať na telefonát od kuriéra. Jednoduchšie to už hádam ani nejde! :)

Dones.to poukazka

 
 
 
 

Čas od času si potrebujeme urobiť radosť a sladké dobroty či mäsové špeciality sú na to idéalne. Avšak dosiahnuť peknú postavu a zdravé telo neznamená držať nepríjemné diéty. Záverom preto pre vás máme ponuky, s ktorými sa dostanete do formy hravo a bez náročných diét.

 

Pozrieť fitness ponuky

 
 
 
 
 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: