Ktoré kačky najviac chutia našim zákazníkom? TOP 6 okrídlených gastro ponúk

Tradičné kačacie a husacie hody sú opäť tu! Plavky môžeme pokojne odložiť a urobiť si radosť hostinou, na ktorú čakáme celý rok :) Pečená húska či kačka, k tomu lahodná kapusta a domáce lokše… Zvolajte kamošov, rodinu aj kolegov, tradičné hody si totiž zaslúžia okrem chutného jedla aj dobrú spoločnosť. 

Vybrali sme pre vás niekoľko tipov na reštaurácie, kde si vychutnáte tie najlepšie hody. Na ZľavaDňa dnes nájdete už viac ako 600 000 originálnych hodnotení, a preto sme sa rozhodli odporučiť vám ponuky, ktoré našim zákazníkom najviac chutili. Samozrejme pridáme aj niekoľko horúcich noviniek z našej ponuky, ktoré by ste mali vyskúšať. Ochutnajte s nami to najlepšie, čo jeseň ponúka :) 

Kačacie a husacie hody od uja Jajcaya z Grobu

V minulosti rodiny na svoju preslávenú husacinku a kačacinku pozývali záujemcov priamo k sebe domov. Dnes vám s radosťou tieto dobroty prinesú až pred dvere. Tradičné hody zo Slovenského Grobu od uja Jajcaya sú pripravované podľa prastarej rodinnej receptúry - aj preto sa táto ponuka stala medzi našimi zákazníkmi veľmi obľúbenou. Dokazuje to aj fantastické hodnotenie 9,5/10. Túto jesennú hostinu si vychutná až 6 osôb. Posedieť si môžete priamo v petržalskej reštaurácii Modrá koliba alebo si vyberte kupón s donáśkou a vychutnajte si hody u seba doma.


 

Hody od uja Jajcaya

 

Pečená kačica v reštaurácii Rotoska

V reštaurácii Rotoska tradičnú kuchyňu naozaj ovládajú. Svedčia o tom aj skvelé hodnotenia od vás, našich zákazníkov. Pečenú kačku tu tradične podávajú s dusenou kapustou a lokšami. Naša ponuka je určená pre 1, 2 aj 4 osoby. Vychutnať si ju môžete priamo v reštaurácií alebo využiť pohodlný “take away” či donášku.

Hody v Rotoske

 

Husokačacie hody v Restaurant Parlament

Vychutnať si jesenné hody môžete aj v obľúbenej Restaurant Parlament priamo na hradnom vrchu. Užijete si nádherný výhľad na Dunaj a naservírujú vám slovenskú kačku z farmy Topoľnica. Príďte si pochutiť na konfitovanmon stehne z husokačky,  restovanej červenej kapuste a vynikajúcej domácej mastenej lokši!

Hody v Restaurant Parlament

 

Kačacie hody v Apollo Hoteli**** pre dvoch

Chceli by ste si vychutnať hody v 4-hviezdičkovej reštaurácii? Žiadny problém :) Pozývame vás do Hotela Apollo**** na fantastický gurmánsky zážitok. V reštaurácii Sv. Huberta vám naservírujú 3-chodové menu pre dvoch - ideálne na romatické chvíle. Predjedlo bude paštéta z kačacej pečene s pečeným jabĺčkom, hlavnou hviezdou bude samozrejme pečená kačka so zemiakovou knedľou. No a sladká bodka na záver? Dezertom je  pravé talianske tiramisu.

Hody v Apollo Hoteli

 

Hody z reštaurácie Husacina u Galika

Vychýrená reštaurácia s dlhoročnými skúsenosťami - presne to sa hovorí o grobskej Reštaurácií u Gálika. A podľa recenzií našich zákazníkov, to aj naozaj platí :) K tradičnej kačke či húske tu dostanete aj lokše plnené plnkou z husacej pečienky, dusenú červenú kapustu či karafu vínka. Môžete využiť aj možnosti take away, prípadne sa dohodnúť s reštauráciou na rozvoze. Návšteva Slovenského Grobu však tiež stojí za zváženie, čo poviete? 

Husacina u Gálika

 

100 € kupón na hody

 

Pečená kačica v Oáze pri Draždiaku

Zoberte celú partiu na skvelú večeru, počas ktorej vám posedenie spríjemní výhľad na prírodné kúpalisko Draždiak. Petržalčania Oázu pri Draždiaku určite dobre poznajú, no a vás ostatných pozývame ochutnať miestne kačacie hody pre 2-4 osoby. Parkovanie je bez problémov a isto vás poteší aj milá obsluha a príjemné prostredie. 

Hody v Oáze pri Draždiaku

 

Prečítajte si aj: Ako si najlepšie vychutnáte husacie hody? [+RECEPT]

 

Novinky, ktoré musíte ochutnať

Aj tento rok vám prinášame okrem obľúbených ponúk aj nové, zaujímavé tipy na tradičné hody.

Hall of Kings: Kačacie hody s čapovaným pivkom

Výnimočné hody si užijete aj priamo uprostred Petržalky. Hall of Kings je prevádzka so štýlovým interiérom, kráľovským jedlom a nesmú chýbať ani orosené krígle piva. Porcia je pre 2 až 4 osoby, takže neváhajte pozvať kamošov či kolegov na parádny večer plný dobrého jedla.

Hody v Hall of Kings

 

Kačacie hody v reštaurácii Cozy Coza

Kozia brána sa mení na Cozy Coza. Ak ste milovníci hodov, určite patrila Kozia brána medzi známe adresy :) My vás teraz pozývame do novej reštaurácie Cozy Coza v bratislavskom podhradí. Nové priestory v historickom centre, obľúbené tradičné chute  hodov však zostávajú - presne tak, ako ich máte radi. Domáca kačica, lokše, knedle, kapusta, pyré - to jednoducho musíte ochutnať.

Hody v Cozy Coza

 

Kačka na Klariskej vo Farmárskom grile

Hotové kačacie štvrte sa kedysi predávali hlavne na jarmokoch a chodila za nimi aj šľachta z Viedne či Maďarska. Vy si ich dnes môžete vychutnať na Klariskej vo Farmárskom grile. Prevádzka v Starom Meste je otvorená počas celého týždňa, takže si sem môžete kedykoľvek odskočit na neskorší obed alebo večeru. Naša ponuka je vhodná pre pre 2 až 4 osoby: 2,5 kg pečenej kačky, k tomu 12 lokší a dusená červená kapusta.

Hody vo Farmárskom grile

 

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: