Jarné prázdniny 2023: Tipy na výlety aj rodinné pobyty

Na prelome februára s marcom nás opäť čakajú jarné prázdniny. Je to vytúžený čas nielen všetkých školákov, ale aj milovníkov lyžovačky a dovolenky na horách. Užívate si snehovú nádielku najradšej na zjazdovkách alebo sa radšej ukryjete pred zimou do bubliniek wellness v pohodlí horského hotela? Ťahajú vás cestovateľské topánky za hranice, napríklad na dovolenku do Poľska? V dnešnom blogu pre vás máme tipy na výhodné ubytovanie aj zážitky, s ktorými si užijete nezabudnuteľné jarné prázdniny! Predstavíme vám hotely a penzióny, kde majú ešte stále voľné kapacity na ubytovanie.

Termín jarných prázdnin v roku 2023

Tradične sa ako prvé tešia zo školského voľna deti (a určite aj rodičia) na západnom Slovensku. Na prelome mesiacov sú jarné prázdniny na strednom Slovensku a konečne Marec poteší voľnom školákov v Košickom a Prešovskom kraji.

Bratislavský kraj: 20.2. - 24.2. 2023
Nitriansky kraj: 20.2. - 24.2. 2023
Trnavský kraj: 20.2. - 24.2. 2023
Banskobystrický kraj: 27.2. - 3.3. 2023
Trenčianský kraj: 27.2. - 3.3. 2023
Žilinský kraj: 27.2. - 3.3. 2023
Košický kraj: 6.3. - 10.3. 2023
Prešovský kraj: 6.3. - 10.3. 2022

Všetky pobyty cez Jarné prázniny

Jarné prázdniny na svahu

Dovolenka vo Vrátnej a SKIPASSY LEN ZA 5 €

ubytovanie cez jarne prazdniny hotel boboty

Krása zasneženej prírody Vrátnej doliny, tajomstvá Jánošíkových dier aj skvelé služby a jarná pohoda v rodinnom hoteli Boboty***. Pozývame vás do srdca Malej Fatry, kde v malebnej Terchovej môžete stráviť prázdniny v obľúbenom 3-hviezdičkovom baby friendly hoteli. Lyžiari ocenia ski bus, ktorý premáva do najbližšieho lyžiarskeho strediska Vrátna Malá Fatra, a to zdarma. Do tohto lyžiarskeho strediska máte navyše možnosť zakúpiť si skipasy za zvýhodnené ceny! Pre ubytovaných hostí platí totiť extra cena len 5 eur (viac v časti Príplatky). Po lyžovačke si určite s radosťou skočíte do bazéna s krásnym výhľadom alebo vyskúšate zábavné aktivity ako biliard, stolný futbal či bowling. Pre deti je samozrejme k dispozícii detský kútiť a ihrisko.

Pozrieť pobyt v Hoteli Boboty

 

Prázdniny v Slovenskom raji

ubytovanie cez jarne prazdniny v hoteli cingov

Vstúpte do Slovenského raja cez oblasť Čingova, kde leží aj obľúbené ubytovacie zariadenie nemom Hotel Čingov***. Okrem nádhernej prírody, ktorá má svoje čaro aj v zime, si užijete neobmedzené kúpanie aj vstup do wellness. Deti do 5,99 rokov majú pobyt zdarma. Nuda tu určite nehrozí, majú tu pre ne pripravený X-BOX, detský kútik, môžu si zahrať stolný tenis, bedminton či vyskákať sa na trampolíne.

Náš tip: Práve máme v ponuke aj výhodné Senior pobyty (nad 50 rokov) s PLNOU PENZIOU na 1-5 nocí.

Pozrieť pobyt v Hoteli Čingov

 

Rodinná atmosféra len 15 minút od Jasnej

ubytovanie cez jarne prazdniny vo wellness resorte alzbera

Ubytovanie hotelového typu v rodinnom penzióne? Áno, presne takúto pohodu nájdete v priamo v Demänovskej doline v Aqua & Wellness Resorte Alžbeta. Ako už sľubuje názov rezortu, môžete sa tešiť na parádnu wellness dovolenku. Všetky starosti vás hneď opustia vo wellness so saunami, vnútorným thermo bazénom, relaxačným bazénom a jacuzzi. Ak predsa len zatúžite opustiť pohodlie bubliniek a chceli by ste vyskúšať miestne svahy, do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná to máte iba 15 minút autom.

Náš tip na jarné prazdniny hlavne pre dovolenkárov z KE a PO kraja. V ponuke máme výhodné víkendové termíny od 3.3. 2023.

Pobyt v Aqua & Wellness Resorte Alžbeta

 

Deti sa zabávajú a rodičia relaxujú

ubytovanie cez jarne prazdniny v hoteli lesana

Takto by mala vyzerať ideálna rodinná dovolenka, ćo poviete? Ako však deti zabaviť na dlhé hodiny? V Hoteli Lesana na to poznajú odpoveď. Majú tu totiž skvelý detský svet Kinderland, kde malí huncúti nájdu ihrisko, šmýkačky, preliezky, trampolíny aj guličky. Všetko pre dlhé hodiny plné dobrej zábavy. Kým sa deti hrajú, rodičia zatiaľ relaxujú v hotelovej kaviareni s výhľadom na Lomničák, prípadne v bazén so slanou vodou, v saune, pod ľadopádom alebo jacuzzi. A tak to má byť, no nie? :)

Náš tip: Hostia si na pobyte obzvlášť pochvaľujú stravu.

Pozrieť pobyt v Hoteli Lesana

 

Hotel pri lanovke na Hrebienok

ubytovanie cez jarne prazdniny v hoteli smokovec

Centrum Starého Smokovca je ideálna východisková poloha, odkiaľ môžete vyrážať na výlety aj za lyžovačkou. Práve tam sa nachádza aj známy Hotel Smokovec***, od ktorého sa lanovkou vyvezte rovno na Hrebienok. Ak práve nebudete na svahu, určite radi načerpáte sily v hotelovej saune či v bazéne. Okrem toho poteší aj polpenzia a 1 dieťa do 5 rokov môźete na pobyt zobrať zdarma.

Pozrieť pobyt v Hoteli Smokovec

Jarné prázdniny v Poľsku

Hotel s vlastným aquaparkom blízko 2 ski centier

ubytovanie cez jarne prazdniny v hoteli klimek

4-hviezdičkový Hotel Klimek je veľmi dobre známy všetkým milovníkom wellness a Poľska. Navštívilo ho už množstvo dovolenkárov zo Slovenska a právom patrí medzi našich TOP 10 najlepšie hodnotených hotelov. Na svoje si tu prídu určite aj rodiny s deťmi. Okrem neobmedzeného vstupu do hotelového aquaparku nájdete v okolí množstvo zaujímavých tipov na výlety a aktivity. Nájdete tu ski centrá, Záhrady zmyslov, vyhliadkovú vežu aj chodník v stromoch.

Pozrieť pobyt v Hoteli Klimek

Prečítajte si aj: Zakopané: Tieto atrakcie musíte zažiť u našich poľských susedov

Prázdniny pri jazere Czorsztyn

ubytovanie cez jarne prazdniny  v eco active resort pieniny

Len 10 minút autom od hraníc nájdete luxusný ECO Active Resort Pieniny. Čaká vás dovolenka v srdci Pienin, nad zrúcaninou hradu a malebným jazerom Czorsztyn. Wellness centrum tu majú v štýle tajomného Orientu (v cene pobytu máte neobmedzený vstup). Na výlety odporučame priamo Czorsztynské jazero na rieke Dunajec alebo návštevu neďalekých hradov Niedzica alebo Czorsztyn.

Náš tip: Štvornohí miláčikovia sú tu vítaní.

Pobyt v ECO Active Resorte Pieniny

 

Všetky pobyty cez Jarné prázniny

 


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: