6 tipov na májové romantické pobyty

Máj patrí všetkým zamilovaným. Dať si bozk pod rozkvitnutou čerešňou, to je overená klasika. Skúste však tentokrát zobrať svoju lásku na romantický pobyt, kde strávite ničím nerušené chvíle. Urobte si radosť v špičkovom hoteli, kde vás budú hýčkať a doprajte si aj zaslúženú opateru :) Odporučíme vám aj zaujímavé miesta na výlety - veď jarné počasie treba využiť naplno. Prečítajte si naše tipy na prvotriedne romantické pobyty, z ktorých sa vám nebude chcieť odísť!

Romatické pobyty so zľavou

 

Romantika v goralskom štýle - Penzión Ždiaranka

Pobyt v hoteli Zdiaranka

Vitajte v srdci Ždiaru. Obľúbený penzión Ždiaranka navštívilo už množstvo zákazníkov ZľavaDňa, a patrí preto právom medzi overené hviezdy našej ponuky. Čaká tu na vás romantický pobyt plný pôvabných goralských tradícií s domáckou atmosférou a tiež vynikajúca lokálna kuchyňa. Ždiar ponúka naozaj skvelé možnosti na aktívne trávenie voľna. Určite odporúčame navštíviť Múzeum Ždiarsky dom, ktorý sídli priamo v centre obce (hneď vedľa je vynikajúca reštaurácia) alebo si urobiť romantické prechádzky po okolí s nádhernou panorámou Tatier. V skvelej dostupnosti (do hodinky autom) vás čakajú aj Vysoké Tatry, Slovenský raj či Pieniny.

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na pobyte v Ždiaranke: Len 10 minút autom a môžete sa prejsť po Chodníku korunami stromov Bachledka.

Pobyt v hoteli Ždiaranka

 

 

Pobyt, ktorý odomkne každé srdce - Boutique Hotel Zlatý Kľúčik

Poby v Boutique Hoteli Zlatý Kľúčik

Novinkou v našej ponuke je 4-hviezdičkový Boutique Hotel Zlatý Kľúčik, kde je romantika zaručená. Ak hľadáte intímnu atmosféru menšieho butikového hotela, ste na správnom mieste. Na izbe vyššieho štandardu vás budú čakať okrem fľaše vína aj župan a papučky, ktoré využijete v Oriental Luxury Spa s vyšperkovaným interiérom. Ako si určite všimnete, zmysel pre detail je všadeprítomný - nedávno tu totiž prebehla veľmi vydarená rekonštrukcia. Hoci hotel pôsobí veľmi luxusne, stretnete sa tu s príjemnou rodinnou atmosférou, čo je určite plus. Hotel leží priamo na Zobore s prekrásnymi výhľadmi na panorámu Nitry. 

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na pobyte v Hoteli Zlatý Kľúčik: Ochutnáte tu vynikajúcu zážitkovú gastronómiu z lokálnych a sezónnych surovín.

Pobyt v Hoteli Zlatý Kľúčik

 

 

História v modernom šate - Hotel Elizabeth

Pobyt v hoteli elizabeth

Vychýrený 4-hviezdičkový Hotel Elizabeth nájdete priamo v srdci Trenčína. Ak máte radi historickú atmosféru, ťažko by ste hľadali lepšie miesto. Nájdete tu unikátny rímsky nápis a na Trenčiansky hrad to máte doslova na skok - hotel totiž leží rovno pod hradnou skalou. História tu na vás dýcha z každého rohu, dokonca aj wellness centrum tu má charakter rímskych kúpeľov. Hotel Elizabeth však v sebe skrýva aj štipku moderny. Teda viac než štipku: izby sú veľmi pekné a v prvotriednej reštaurácii vám naservírujú famózne jedlá z lokálnych surovín.

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na pobyte v Hoteli Elizabeth: Hotel získal významné ocenenie Najromantickejší hotel v Európe (World Luxury Hotel Awards). Je teda ideálnym miestom na májový romantický pobyt!

Pobyt v hoteli Elizabeth

 

 

Kráľovská romantika - Château Appony

Pobyt v hoteli Chateau Appony

Ďalšie unikátne historické miesto, kde by ste mohli stráviť májovú romantiku, nájdete v Oponiciach. V Château Appony**** si na vlastnej koži vyskúšate šľachtický život. Milý personál vás s radosťou obslúži, no a len si predstavte tie romantické prechádzky po miestom anglickom parku (mimochodom je naň perfektný výhľad priamo z bazénového sveta). V objatí storočných stromov sa tu čas naozaj zastaví a budete si užívať len spoločné chvíle vo dvojici. Alebo v trojici, možno totiž stretnete veveričku, zajaca a niekedy aj zatúlanú srnku z neďalekého lesa :) V okolí odporúčame navštíviť napríklad BIO farmu Družstvo Zobor.

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na pobyte v Château Appony: Nájdete tu skutočný unikát - historickú knižnicu rodu Apponyi, ktorú odporúčame vidieť na vlastné oči.

Pobyt v Château Appony

 

 

Prečítajte si aj: 11+1 kaštieľov na Slovensku, v ktorých strávite romantický víkend

 

Toskánska romantika na Donovaloch - Hotel Galileo

Pobyt v hoteli galileo donovaly

Lanovky, vleky, turistika, cyklistika, nádherná príroda - toto všetko je o Donovaloch známe. A preto ich máme všetci tak radi. Ak vám však v dnešných dňoch chýba zahraničná dovolenka, preneste sa cez leto do romantického Toskánska. V podkroví Hotela Galileo Donovaly nájdete wellness v toskánskom štýle, kde si príjemne oddýchnete a vychutnáte krásny výhľad na panorámu Donovál. Toskánsko je miesto, kde sa zrodila renesancia a po relaxe v tomto wellness sa budete cítiť ako znovuzrodený aj vy :)

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na pobyte v Hoteli Galileo Donovaly: Personál hotela je naozaj veľmi milý a ústretový. Dôkazom sú najvyššie hodnotenia, ktoré mu udelili zákazníci ZľavaDňa.

Pobyt v Hoteli Galileo

 

 

 

Romantika v centre Košíc - Hotel Ambassador

Pobyt v Hoteli Ambassador

Spoznajte krásne Košice. Centrum mesta vám totiž bude ležať doslova pri nohách. Na romantických prechádzkach objavíte mnohé zaujímavosti, môžete si pozrieť Košický zlatý poklad alebo spoznať nádhernú architektúru. Hotel Ambassador je výnimočný nielen svojou polohou (leží priamo v centre Košíc), ale mnohé romantické prekvapenia nájdete aj priamo vo vnútri hotela. Ubytovať sa môžete v izbách DE LUXE (s rozlohou 14,85 m2 so strešným oknom a výhľadom na hlavnú ulicu) alebo SUPERIOR (s rozlohou 16,85 m2 s výhľadom na Františkánsky Kostol sv. Antona Paduánskeho). Na svojom romantickom pobyte určite oceníte aj privátny wellness.

Ďalší dôvod, prečo si urobiť radosť na pobyte v Hoteli Ambassador: Pobyt tu ocenili aj naši zákazníci. V súčasnosti má vynikajúce hodnotenie 9,5/10 :)


Pobyt v hoteli Ambassador

 

 

Romatické pobyty so zľavou


Zdieľaj článok na sociálnych sieťach:

Jakub Ježík

Marketingový špecialista

Jakub sa venuje online marketingu. Rád píše, vymýšľa všetko možné a stará sa o tvorbu video obsahu. Vo voľnom čase ho baví história, hudba a cestovanie.

Ďalšie články z kategórie Inšpirácie: